Σχετικά με εμάς

 

Σχετικά με εμάς
Frigotechnika | Ψυκτικός Θεσσαλονίκη

 

Η Frigotechnika είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και ιδρύθηκε το 1983 με έδρα την Θεσσαλονίκη.
Η εταιρία έχει πάνω από 40 χρόνια εμπειρία στον κλάδο του κλιματισμού και του αερισμού και μεγάλη γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων για κάθε πελάτη της.


 

Εμπιστοσύνη και Ποιότητα
Το πελατολόγιο της εταιρείας ποικίλει τόσο σε οικείες όσο και σε επαγγελματικούς χώρους, με πολλές γνωστές μεγάλες εταιρείες της πόλης οι οποίες τους εμπιστεύονται για την τοποθέτηση, το service και την επισκευή των κλιματιστικών ή των εξαερισμών τους!  

 


Το προσωπικό είναι άρτια εκπαιδευμένο και μπορεί να δώσει άμεση λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα σας παρουσιαστεί.
Φυσικά τοσο τα κλιματιστικά όσο και τα υπόλοιπα προϊόντα και ανταλλακτικά της εταιρείας έρχονται με την σχετική και επίσημη εγγύηση  και πιστοποίηση γνησιότητας που δίνει η εκάστοτε  εταιρεία.

 

Η εταιρεία διακατέχει εξειδίκευση σε προϊόντα της Mitsubishi τόσο σε επισκευές και συντηρήσεις όσο και σε πωλήσεις ενώ συνεργάζεται με πολλά ακόμα μεγάλα brand όπως είναι η Toshiba, η LG, η Midea και ή INVENTOR.

 

Στόχος
της εταιρείας όλα αυτά τα χρόνια είναι η ποιοτική παροχή υπηρεσιών και η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση πελατών και για αυτό άλλωστε ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό και επιλέγεται από τόσο μεγάλες αλυσίδες ως αποκλειστικη τεχνική υποστήριξη.